Δύο εβδομάδες καραντίνα και βλέπουμε για... Serie AΣε 14 ημέρες καραντίνας καλούνται να μπουν οι παίκτες της Ιταλίας αν θέλουν τελικά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα


Η επιστημονική κοινότητα της Ιταλίας δεν φάνηκε αρνητική στο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά υπό έναν όρο. Αυτός ο όρος αφορά στο ότι οι παίκτες πρέπει να μπουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες.

Έτσι οι άνθρωποι της επιστημονικής κοινότητας μπορεί να κάνουν ένα βήμα πίσω για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως και πάλι με αυτή την απόφαση στέκονται εμπόδιο στο να ξεκινήσει πιο σύντομα το πρωτάθλημα.

Όλη αυτή η απόφαση έχει ως σκοπό την επιβεβαίωση των επιστημόνων πως οι αθλητές δεν έχουν την ασθένεια. Όμως αν αυτό εφαρμοστεί όχι μόνο θα χαθεί η προετοιμασία που γίνεται τώρα, αλλά οι παίκτες θα είναι ανέτοιμοι να ξεκινήσουν τα παιχνίδια μιας και θα έχουν σχεδόν ένα μήνα μείνει σε απραξία.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Serie A εξελίσσεται σε θρίλερ και το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν το τέλος θα είναι αίσιο ή τρομακτικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια