Οι παίκτες στην Premier League φοβούνται την επιστροφή στις προπονήσεις!

Έντονη η ανησυχία των ποδοσφαιριστών στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.Το restart στην Premie League αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, λόγω και των ανησυχιών που εκφράζουν οι παίκτες για την υγεία τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, οι παίκτες έχουν ενημερώσει τις ομάδες τους ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να επιστρέψουν στις προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα. Οι αρχηγοί των 20 ομάδων έχουν σήμερα τηλεδιάσκεψη με την ένωση παικτών (PFA) και κυβερνητικούς εκπροσώπους για να ληφθούν μέτρα για την προστασία τους.

Θέλουν λοιπόν πολλά εγγυήσεις οι παίκτες για να επιστρέψουν, με πολλές ομάδες να αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα. Ο Ντιν Σμιθ, διευθυντής της Άστον Βίλα, δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στις προπονήσεις χωρίς δύο παίκτες, με τον έναν να αντιμετωπίζει προβλήματα με άσθμα και τον άλλον να έχει άτομο από ευπαθή ομάδα στην οικογένειά του. Η Μπράιτον ανέφερε τρία κρούσματα, ενώ παίκτης του πρωταθλήματος δήλωσε στον προπονητή του πως είναι απίθανο να επιστρέψει τη Δευτέρα στις προπονήσεις, γιατί έχει νεογέννητο μωρό. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια