ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Premier League παρουσίασε λεπτομερή σχέδια για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20

Σήμερα ημέρα Παρασκευή 1 Μαΐου οι μεγαλομέτοχοι του πρωταθλήματος πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη, όπου συζήτησαν για τις προσπάθειες  αναζωπύρωσης της σεζόν μετά από την μεγάλη κρίση του covid-19.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, τα αρχικά πλάνα που παρατάχθηκαν στην τηλεδιάσκεψη, είναι αρχικά οι ατομικές προπονήσεις για τις δύο πρώτες εβδομάδες μετέπειτα επιστροφής και αργότερα στις ομαδικές, τηρώντας πάντα και αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς και συνθήκες υγιεινής.

Η επιστροφή υπολογίσθηκε για τις 18 Μαΐου και υπήρξε αποφασιστικότητα για επανεκκίνηση των αγώνων από τις 8 Ιουνίου, ενώ το Σαββατοκύριακο από την Παρασκευή 12 Ιουνίου εξακολουθεί να είναι το καλύτερο σενάριο για τον πρώτο γύρο αγώνων.

Επιπλέον τέθηκε και το ζήτημα της φιλοξενίας ομάδων σε διαφορετικά γήπεδα, πράγμα το οποίο ίσως να μη γίνει αποδεκτό από τους αθλητές και τους συλλόγους των ομάδων. Οι σύλλογοι έλαβαν επίσης μια ολοκληρωμένη ιατρική ενημέρωση στη συνάντηση σχετικά με τις πολυπλοκότητες της επιστροφής στην προπόνηση και των αγώνων.

Οι οδηγίες κατάρτισης περιλαμβάνουν τη χρήση μάσκας προσώπου, τη χρήση αποστειρωμένων ποδοσφαίρων και την αρχική εκπαίδευση σε μικρές ομάδες. Υπάρχει επίσης απαγόρευση φτύσιματος στα παιχνίδια.

Οι δηλώσεις της Premier League:

«Σε μια συνάντηση των μετόχων της Premier League σήμερα, οι σύλλογοι συζήτησαν πιθανά βήματα για τον προγραμματισμό της επανάληψης της σεζόν 2019/20, όταν είναι ασφαλές και σκόπιμο να γίνει».

Επανέλαβε ότι οι σκέψεις όλων είναι με αυτές που επηρεάζονται άμεσα από την πανδημία COVID-19. Επιπλέον, προτεραιότητα της Premier League είναι η υγεία και η ασφάλεια των παικτών, προπονητών, προπονητών, προσωπικού συλλόγων, υποστηρικτών και της ευρύτερης κοινότητας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code