ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυτές οι αλλαγές αποφασίστηκαν για τα play off

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League αποφασίστηκε από τη FIFA οι πέντε αλλαγές στα παιχνίδια  και  η εικοσάδα στην αποστολή, έως και την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η τηλεδιάσκεψη βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και εκεί αποφασίστηκε ομόφωνα η επίσημη ημερομηνία για την διεξαγωγή των play off αλλά και play out, να γίνει στις 6-7 Ιουνίου, όπως πρότεινε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Η απόφαση αυτή αφορά την αύξηση των αλλαγών στα παιχνίδια, καθώς η κάθε ομάδα θα έχει το δικαίωμα να πραγματοποιεί από τρεις έως πέντε αλλαγές, κάτι το οποίο ήδη εφαρμόστηκε από την Budesliga, ενώ στην αποστολή αντί για 18 ποδοσφαιριστές, θα προστίθενται ακόμα δύο.

Οι αποφάσεις αυτές θα ισχύουν για τη συνέχεια της σεζόν. Στόχος των μέτρων αυτών είναι η αποφυγή των τραυματισμών για τους ποδοσφαιριστές, λόγω της μεγάλης τους αποχής από τα γήπεδα.

Ήδη στη Γερμανία έχουν κάποιους τραυματισμούς από την πρώτη κιόλας αγωνιστική μετά τη δίμηνη αναβολή. Με αυτή την αλλαγή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, υπάρχει πίστη ότι θα μειωθούν όσο το δυνατό λιγότερο οι τραυματισμοί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code