ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τόντ: " Πρέπει να βρούμε ένα New Deal, όπως η Αμερική στην εποχή του Great Depression"


Ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, φοβάται ότι η Formula 1 θα χρειαστεί μεταρρυθμίσεις μετά την πανδημία, παρόμοιες με εκείνες του New Deal στην Αμερική μετά το Great Depression ( μεγάλη οικονομική κρίση).

Η Formula 1  περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοιού και βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, αφού τόσο οι ομάδες χάνουν περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ για κάθε αγώνα που αναβάλλεται, όσο το ότι οι νέοι κανονισμοί και το νέο budget cup αναμένεται να καθυστερήσουν.
Ο Τόντ πιστεύει ότι οι ομάδες θα έχουν μεγάλα οικονομικά ελλείμματα λόγω της πανδημίας και θα "επανεξετάσουν" αν θα συνεχίσουν στο θεσμό, με την F1 να πρέπει να λάβει αναγκαίες ενέργειες για να προλάβει δυσάρεστες εξελίξεις και αποχωρήσεις. 
Ο Τόντ ανέφερε στο AUTO magazine της FIA πως: " Δεν νομίζω ότι προτεραιότητα των κατασκευαστών τώρα είναι να εξασφαλίσουν την συνέχεια τους στους αγώνες αυτοκινήτων. Είμαι σίγουρος κάποιες ομάδες, προμηθευτές και κατασκευαστές θα πρέπει να επανεξετάσουν τα προγράμματα τους. Μπορεί κιόλας να είναι αναγκασμένοι να σταματήσουν".
Ο πρόεδρος της FIA συνέχισε λέγοντας πως: " Ελπίζω πως οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οι χορηγοί θα κρατήσουν το κίνητρο. Πρέπει να τους ενθαρρύνουμε, για να νιώθουν ότι χρειάζονται να βρίσκονται σε αυτό το motorsport. Σε αυτό έχουμε χρέος. Για αυτό το λόγο πρέπει να ακούσουμε τον καθένα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, ακόμα και αν δεν είναι απαραίτητο για την κοινωνία, αγαπάμε το motor sport. Πρέπει για αυτό το λόγο ότι θα εξακριβώσουμε σωστές επιλογές και σοφές αποφάσεις. Στην πραγματικότητα, αυτό που χρειάζεται μια πλήρης επανεξέτασης στον τρόπο που εργαζόμαστε στα μηχανοκίνητα. Μπορούμε να βρούμε ένα New Deal, όπως η Αμερική έκανε στην εποχή του Great Depression.
Ο Τόντ ανέφερε ότι: " Ζούμε σε μια κρίση άνευ προηγουμένου, όσων αφορά τη συνολική φύση των εμποδίων που αντιμετωπίζουμε, τόσο ως έθνη, πόλεις, κοινότητες, γειτονιές και οικογένειες. Σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή, αποκαλύπτεται η δύναμη της οικογένειας της FIA  και ελπίζω ότι θα συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης και καθώς βγαίνουμε από την κρίση, στην δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους μας."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code