ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Memorie Austin: Η ηγέτιδα στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στο Malawi




Η πρόσφατα διορισμένη Memorie Austin από την Ποδοσφαιρική Εταιρεία του Μαλάουι (FAM), , αποκάλυψε ότι η κύριο μέλημα της είναι να οδηγήσει το ποδόσφαιρο του Μαλάουι στον επαγγελματισμό.

Η Austin ξεκίνησε τη δουλειά της την 1η Μαΐου 2020.




Αυτή είναι η πρώτη φορά που η FAM προσλαμβάνει μόνιμη υπεύθυνη ανάπτυξης ποδοσφαίρου.






"Θέλω να ευχαριστήσω τη FAM για την εμπιστοσύνη που δείχνει, επειδή ήταν πάντα το όνειρό μου να είμαι ηγέτιδα στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Θέλω να φτάσω το γυναικείο ποδόσφαιρο σε μεγαλύτερο επίπεδο", δήλωσε η Austin.








Αποκάλυψε περαιτέρω ότι το όνειρό της είναι να διασφαλίσει ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο στο Μαλάουι κατατάσσεται σε υψηλό βαθμό έναντι άλλων χωρών της Αφρικής και όχι μόνο.





"Θέλω να βοηθήσω το γυναικείο ποδόσφαιρο του Μαλάουι να εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα στην Αφρική και πέρα από αυτήν. Οι άνθρωποι πρέπει να μιλούν για το ποδόσφαιρο των γυναικών στο Μαλάουι. Θα πρέπει να είναι τόσο ζωντανό, συναρπαστικό και διασκεδαστικό", είπε.




Μεταξύ άλλων, η Austin θα είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη του προγραμματισμού, του συντονισμού, της παρακολούθησης και της αξιολόγησης των βασικών εθνικών ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων των γυναικών, όπως τα προγράμματα ανάπτυξης ποδοσφαίρου των γυναικών της FIFA και τα εθνικά προγράμματα κατάρτισης.

Η 30χρονη Austin που είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικοθεραπείας από το Κολέγιο Ιατρικής [CoM] και έχει παίξει ποδόσφαιρο ως επιθετικός μέσος στο ανώτατο επίπεδο Southern Region Elite Women's Football League για την ομάδα της Ntopwa Super Queens.

Ταυτόχρονα, εργαζόταν ως σύμβουλος φυσικοθεραπείας στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Mwaiwathu.




Διεύθυνε επίσης την ομάδα Γυναικών ποδοσφαίρου του Κολεγίου Ιατρικής και υπηρέτησε ως Τεχνική Διευθύντρια και παίκτρια για την ομάδα ποδοσφαίρου Kings Women's με έδρα το Νντιράντε.

Η Memorie υπηρέτησε επίσης ως υπεύθυνη ομάδας για την Bangwe U-20.


Αυτήν τη στιγμή παρακολουθεί μαθήματα ηγεσίας γυναικών στον αθλητισμό με το Εθνικό Συμβούλιο Αθλητισμού του Μαλάουι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code