ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Πιάστηκε επ' αυτοφώρω παίκτης της Ανζέ ενώ αυνανιζόταν

Σε μία περίεργη έως παράξενη ιστορία μπλέχτηκε ο Αλγερινός δεξιός εξτρέμ της Ανζέ , Φαρίντ Ελ Μελαλί αφού σύμφωνα με Γαλλικά μέσα ενημέρωσης συνελήφθη καθώς αυνανιζόταν στο εσωτερικό της αυλής του στην πολυκατοικία που διαμένει.

Πιο συγκεκριμένα , κατά την διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας 4 Μαΐου , οι γείτονες του 23χρονου ποδοσφαιριστή εξεπλάγην όταν παρατήρησαν τον νεαρό να αυνανίζεται εντός της αυλής του κτιρίου του που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια , έντρομοι οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του Αλγερινού εξτρέμ. Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως είναι η δεύτερη φορά που αναμειγνύεται σε τέτοιου είδους αδικήματα ο παίκτης , ο οποίος το ίδιο βράδυ αφού παραδέχτηκε την ενοχή του , κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Για την υπεράσπιση του , οι δικηγόροι του ποδοσφαιριστή της Ανζέ , τόνισαν πως ο πελάτης τους πίστευε ότι η απέναντι γυναίκα για την οποία προέβει σε αυτήν την πράξη δεν μπορούσε να τον δει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει μόνο με ένα πρόστιμο αγνώστης μέχρι τώρα βαρύτητας. Για την ιστορία ο Φαρίντ Ελ Μελαλί την ίδια μέρα είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ανζέ έως το καλοκαίρι του 2023 μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στη φετινή σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code