ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ligue 1: Αύξηση των ομάδων τη νέα χρονιά ζητάει η Αμιάν

Σύμφωνα λοιπόν με Γαλλικά μέσα ενημέρωσης , η διοίκηση της Αμιάν έθεσε ανοιχτά προς όλες τις ομάδες αλλά και τους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς φορείς το αίτημα περί της αύξησης σε 22 συνολικά ομάδες του ερχόμενου Γαλλικού πρωταθλήματος.

Βασικός σκοπός της Γαλλικής ομάδας είναι να διασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία του Γαλλικού ποδοσφαίρου μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος ενώ ήταν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας που την οδηγούσε στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία. Για αυτό το λόγο , η Αμιάν υπέβαλε τη συγκεκριμένη πρόταση για την αύξηση των ομάδων ώστε να μην υποβιβαστεί κανείς στη φετινή σεζόν.

Η προσπάθεια αυτή των <<μονόκερων>>  έχει βρει ήδη αρκετούς υποστηρικτές από διάφορα μέτωπα όπως του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Γαλλίας , Λοράν Μπλαν όσο και του εκκεντρικού προέδρου της Λυών , Ζαν Μισέλ Ολάς αλλά σίγουρα στο επόμενο χρονικό διάστημα φημολογείτε πως και άλλες ομάδες είτε πλευρές επρόκειτο να εκδηλώσουν σύντομα την συμπαράσταση τους στην εν λόγω κίνηση της Αμιάν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code