ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Kορονοιός τέχνες κατεργάζεται

Είναι γνωστό σε όλους πως ο κορονοιός χτύπησε βάναυσα το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα είναι να διαμορφώνεται μία εντελώς νέα πραγματικότητα όχι μόνο στο οικονομικό σκέλος αλλά και στην αγωνιστική δράση. Άλλες χώρες αποφάσισαν να τερματίσουν την αγωνιστική περίοδο όπως η Γαλλία και η Ολλανδία, άλλες δεν ανακοίνωσαν κάτι και άλλες θα συνεχίσουν. Μία από τις χώρες που θα συνεχίσει την αγωνιστική της δράση είναι η Δανία. Επειδή όμως οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών η ποδοσφαιρική ομάδα της AARHUS προχώρησε σε μία καινοτομία.


Η κατασκευή της πρώτης εικονικής εξέδρας στον κόσμο είναι γεγονός. Η AARHUS θα αντιμετωπίσει την RADERS και οι ιθύνοντες της AARHUS προχώρησαν σε αυτή την καινοτομία. Το γήπεδο της θα έχει 22 γιγαντοοθόνες στις οποίες θα εμφανίζονται τα πρόσωπα των οπαδών που θέλουν να δουν το παιχνίδι. Τα εισιτήρια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Γηπεδούχοι, φιλοξενούμενοι και ουδέτεροι και το virtual εισιτήριο θα μπορεί να αποκτηθεί δωρεάν από την επίσημη σελίδα της ομάδας.

Ο γενικός διευθυντής της AARHUS Jacob Nilsen σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως η τεχνογνωσία δόθηκε από την zoom και ότι ο στόχος είναι να δοθεί κίνητρο στους παίκτες έστω και με την παρουσία οπαδών εικονικά. Μάλιστα ανέφερε πως οι οπαδοί δεν αντικαθίστανται αλλά γίνονται ένα με την ομάδα. Τέλος σημείωσε πως την πρώτη μέρα πουλήθηκαν 2000 εισιτήρια από τα 19000 που χωράει το γήπεδο. Ας ευχηθούμε κάποτε να γίνουμε και εμείς ευέλικτοι όπως και οι Σκανδιναβοί.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code