ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αντεπίθεση του Joe Biden: " Ίσες αμοιβές, τώρα"



Μετά την απόφαση της δικαστικής αρχής των ΗΠΑ, να απορρίψει τα αιτήματα ισότητας της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να εκφράσουν δημοσίως την αντιπαράθεσή τους προς αυτήν.



Ένας από αυτούς είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Joe Biden, καθώς εκδήλωσε την δυσαρέσκεια του και υποστήριξε το γυναικείο ποδόσφαιρο και των αγώνα των παικτριών.




Με πρωτεργάτρια την τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και απόλυτο αφεντικό των γηπέδων, το γυναικείο ποδόσφαιρο "παλεύει" για ισότητα εντός και εκτός γηπέδου. Έχουν δοθεί μεγάλες μάχες απέναντι στον ρατσισμό που υφίστανται οι ποδοσφαιρίστριες. Από την παλαίμαχο Αμερικανίδα τενίστρια Billie Jean King μέχρι τη βουλευτή και ακτιβίστρια Alexandria Ocasio-Cortez. Μέσα σε όλη την αντενέργεια η επιθετικός της εθνικής των ΗΠΑ, Tobin Powell Heath, προέβη στην εξής ανάρτηση: "Αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ και δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε να τα παρατάμε τώρα".




Ο Joe Biden, λοιπόν, έτρεξε να συμπαρασταθεί στα ποδοσφαιρικά αστέρια προειδοποιώντας την ομοσπονδία, πως αν ο ίδιος εκλεγεί Πρόεδρος αυτή θα πρέπει να ξεχάσει την χρηματοδότηση από το κράτος.




Πιο συγκεκριμένα ο διεκδικητής της θέσης του Προέδρου έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "Στην ομάδα: Μην παραιτείστε από τη μάχη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει". "Στην Ομοσπονδία: Ίσες αμοιβές, τώρα. Η διαφορετικά, όταν θα είμαι Πρόεδρος, μπορείτε να αναζητήσετε αλλού χρηματοδότηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code