Πλατινί; «Ο Ινφαντίνο έγινε πρόεδρος της FIFA χωρίς να έχει αξιοπιστία»

Σκληρές κατηγορίες από τον Μισέλ Πλατινί προς τον Τζιάνι Ινφαντίνο.Σε καταγγελίες προς το πρόσωπο του προέδρου της FIFA προχώρησε ο Μισέλ Πλατινί στο ελβετικό περιοδικό «Illustre».

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA κατηγόρησε τον Ινφαντίνο για χρήση αθέμιτων μέσων στις προηγούμενες εκλογές, ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές του με τον Ελβετό εισαγγελέα, Μίχαελ Λάουμπερ.

Αναλυτικά τόνισε:


«Ο Ινφαντίνο και ο Λάουμπερ θεωρούν τους εαυτούς τους άτρωτους και υπεράνω του νόμου. Ο Λάουμπερ γνωρίζει ότι έχει ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή. Κατά τη γνώμη μου ο Ινφαντίνο πρέπει να παραδώσει τη θέση του», 

«
Το πρόβλημα είναι ότι έγινε πρόεδρος της FIFA χάρη σε έναν έξυπνο συνδυασμό των περιστάσεων, χωρίς να έχει κάποια αξιοπιστία. Είναι προφανές πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διατηρήσει αυτή τη θέση».

«Το 2016 θα είχα κερδίσει την προεδρία της FIFA με μεγάλη πλειοψηφία, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Φαίνεται πως ο Τζιάνι Ινφαντίνο κατέβαλλε προσπάθειες από το καλοκαίρι του 2015 για να διαβεβαιώσει πως θα αποκλειστώ από τη διεκδίκηση της θέσης». βεβαιώσει πως θα αποκλειστώ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια