ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η επιστολή των FIFA και UEFA στην ΕΠΟ για τις εκλογές- «Άδειασμα» σε Αυγενάκη!

Σκληρή επιστολή των ομοσπονδιών στην ΕΠΟ για τις επικείμενες εκλογές.

Στο προσκήνιο ήρθε πριν λίγο η επιστολή, των FIFA και UEFA,  με την οποία αδειάζουν τις δικαιολογίες του κυρίου Αυγενάκη για τις εκλογές που θα γίνουν στην ΕΠΟ.

Αρχικά χαρακτηρίζει «μονομερή την απόφαση της κυβέρνησης να ΜΗΝ προτείνει τις αναγκαίες τροποποιήσεις του νόμου», να μην ακολουθήσει δηλαδή την απαραίτητη διαδικασία για την αλλαγή του νόμου.

Έπειτα θεωρεί «αξίωμα» και «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΩΝ» τις πρόωρες εκλογές τον προσεχή Ιούλιο. Συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη θέση τους για πρόωρες εκλογές με σκοπό το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου και επιμένουν σε αυτούς τους λόγους για να γίνουν οι εκλογές τον Ιούλιο.

Τα τρία επιχειρήματα είναι: 1) Να συμπέσουν οι εκλογές με το τέλος της θητείας των ανθρώπων της FIFA και της UEFA στην ΕΠΟ (εκπνέει η θητεία τους στις 31 Ιουλίου), 2) Να μπορούν οι experts που έχουν τοποθετηθεί να επιβλέψουν την εκλογική διαδικασία και, 3) Η νέα διοίκηση ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ για να προετοιμάσει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ανάμεσα στα οποία είναι και η εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας!


Και η επιστολή-απάντηση προς την ΕΠΟ, καταλήγει με ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ότι αν υπάρξουν παρεμβάσεις από τρίτους και δεν χειριστεί τα θέματά της ανεξάρτητα, τότε θα υπάρξουν ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!

Συνοψίζοντας:

Α) Η FIFA και η UEFA επιμένουν για εκλογές τον Ιούλιο και για τη τήρηση της συμφωνίας.
Β) Προτρέπει την ΕΠΟ να συζητήσει με την κυβέρνηση για το ποιες αποφάσεις πρέπει να αλλάξουν λόγω της πανδημίας.
Γ) Όμως αυτή που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις θα είναι η ΕΠΟ, για το πότε δηλαδή θα γίνουν οι εκλογές.
Δ) Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code