ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυγενάκης: Ρίχνει το μπαλάκι σε FIFA και UEFA για τις εκλογές


Ο Λευτέρης Αυγενάκης, έριξε το μπαλάκι για τις εκλογές στην FIFA και την UEFA.
Αναλυτικά ο υφυπουργός αθλητισμού στην συνέντευξη του στο ΘΕΜΑ 104.6 δήλωσε: «Προκαλούν σε κάποιους αντιδράσεις, ναι το βλέπω, αλλά μας ενδιαφέρει να είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με τους κανόνες που οι UEFA και FIFA έχουν θέσει. Λόγω του κορωνοϊού δεν ήταν έτοιμες οι UEFA και FIFA να καταθέσουν τον οδικό χάρτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα η απόφαση κεντρικά, κυβερνητικά είναι οι εκλογές των ομοσπονδιών, ολυμπιακών και μη, να γίνουν το φθινόπωρο».

Ενώ ρωτήθηκε για την έναρξη της Superleague στις 6 και 7 Ιουνίου και απάντησε: «... τον πρώτο λόγο τον έχουν τα στελέχη της υγειονομικής επιτροπής του υπουργείου αθλητισμού και οι εμπειρογνώμονες του υπουργείου υγείας». «Όλα φαίνεται ότι εξελίσσονται κατά γράμμα». 

Ενώ αναφέρθηκε και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό λέγοντας: «από σήμερα ανοίγουμε την πλατφόρμα, που το κάθε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο μπορεί να εγγραφεί απευθείας», επισημαίνοντας ότι πρόκειται για την «πρώτη καταγραφή του κάθε ερασιτεχνικού σωματείου σε όλα τα αθλήματα πανελλαδικά Αυτό το μητρώο θα είναι προσβάσιμο προς όλους»

 Εξήγησε πως θα πρόκειται για την πρώτη πλήρη αποτύπωση, καθώς το “υβριδικό” μητρώο που υπήρχε μέχρι πρότινος, καταστράφηκε από την κυβερνοεπίθεση στο υπουργείο στα τέλη του χρόνου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code