Κάρφωσε Αυγενάκη σε FIFA και UEFA η ΕΠΟ


Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ, έστειλε επιστολή με την απόφαση Αυγενάκη στην FIFA και την UEFA.
Πιο αναλυτικά ενημερώνει για την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, να μεταφέρει, με νομοθετική ρύθμιση τις εκλογές της Ομοσπονδίας για το προσεχές φθινόπωρο, αντί του Ιουλίου όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η επιστολή αναφέρει, τις δύο συναντήσεις στις 12 Δεκεμβρίου στη Νιόν και στις 22 Ιανουαρίου στην Αθήνα, όπου μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας και των FIFA-UEFA, συμφωνήθηκε να γίνουν οι εκλογές τον προσεχή Ιούλιο, δηλαδή με τη λήξη της διεθνούς εποπτείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Επικαλείται επίσης την χθεσινοβραδινή διαρροή του Υφυπουργείου Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία οι FIFA και UEFA είναι ενήμερες για την μετάθεση των εκλογών για το φθινόπωρο. Ταυτόχρονα ρωτάει αν αυτό αληθεύει και αν οι διεθνείς αρχές έχουν όντως δώσει την συγκατάθεσή τους. Στην επιστολή της η ΕΠΟ, κάνει λόγο για παραβίαση των συμφωνηθέντων και ζητάει: Την άμεση παρέμβαση της FIFA και της UEFA προκειμένου να αποφευχθεί η παραβίαση του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ, να φροντίσουν οι διεθνείς συνομοσπονδίες ώστε οι προ μηνών συμφωνίες να γίνουν απόλυτα σεβαστές και τέλος, να διενεργηθούν οι εκλογές κανονικά τον προσεχή Ιούλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια