Η κυβέρνηση έστειλε επιστολή στην FIFA για το ban του Άρη


Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι ενημερωμένος για την κίνηση αυτή, η κυβέρνηση έστειλε επιστολή στην FIFA για το ban του Άρη.


Η κυβέρνηση δείχνει με πράξεις ότι θέλει ν βοηθήσει τον Άρη σε αυτό το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Συγκεκριμένα οι κύριοι Γεραπετρίτης και Δημητριάδης, έστειλαν επιστολή στην FIFA σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, έπειτα από την τηλεδιάσκεψη της 15ής Μαΐου.

Η ανακοίνωση ΠΑΕ-ΑΣ ΑΡΗΣ:
Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, η ελληνική κυβέρνηση απέστειλε σήμερα στην FIFA επιστολή αναφορικά με το ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η επιστολή, για την οποία είναι ενήμερος προσωπικά και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συντάχθηκε από τους κ.κ. Γεραπετρίτη και Δημητριάδη με βάση τους κανόνες που διέπουν την ελληνική νομοθεσία, με τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση διαπίστωσε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι απολύτως σύννομη.

Οι κ.κ. Γεραπετρίτης, Δημητριάδης, αναγνωρίζοντας τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα καταβάλλουν τα μέγιστα για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος με την FIFA.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια