ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η FA θα μπλοκάρει κάθε απόπειρα για ακύρωση της σεζόν

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (F.A.) θα εμποδίσει κάθε προσπάθεια να κηρυχθεί άκυρη η φετινή αγωνιστική περίοδος στην Premier League και να μην υπάρξουν οι υποβιβασμοί. 

Αυτό αναφέρουν οι Times, εξηγώντας ότι βάσει κανονισμού η Ομοσπονδία πρέπει να συμφωνήσει υποχρεωτικά σε τυχόν αλλαγές στις ανόδους, τους υποβιβασμούς και τον αριθμό των ομάδων στην κορυφαία κατηγορία.

Ορισμένοι σύλλογοι της Premier League αντιτίθενται στην επανέναρξη της περιόδου πίσω από κλειστές πόρτες και σε ουδέτερα γήπεδα, ενώ τουλάχιστον μια από τις 20 ομάδες ζητεί να ακυρωθούν οι υποβιβασμοί σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος.
Ωστόσο, η F.A. έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει την θέση του διοικητικού συμβουλίου της Premier League, σύμφωνα με την οποία η κατάταξη θα πρέπει να αποφασιστεί με βάση την αγωνιστική αξία, ακόμα και αν η τρέχουσα περίοδος θα πρέπει να μειωθεί, μετά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού.

Αυτό σημαίνει ότι η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα επιμείνει στη χρησιμοποίηση των αποτελεσμάτων που καταγράφηκαν την περίοδο 2019-20 για να καθορίσει τους υποβιβασμούς και τις προκρίσεις στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2020-21. Επιπλέον, η Λίβερπουλ θα στεφθεί πρωταθλήτρια αν η περίοδος δεν καταστεί δυνατόν να συνεχιστεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code