ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

F1: Ο Λεκλέρκ είναι εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό του Μονακό


 Όταν δεν διασκεδάζει στο Twitch, ο Τσαρλς Λεκλέρκ βοηθάει με τον Ερυθρό Σταυρό του Μονακό, όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.



Ο Λεκλέρκ προσπαθεί να κρατήσει επαφή με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό όσο μπορεί, κυρίως μέσω της Formula 1 Virtual Grand Prix series και αυτήν την εβδομάδα στο Interlagos, ο οδηγός της Φερράρι θα ψάξει την τρίτη του διαδοχική νίκη.

Βέβαια πέρα από το Formula 1 Virtual, ο Λεκλέρκ βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός φορτηγού του Ερυθρού Σταυρού του Μονακό.

Ο 22χρονος Μονεγάσκος οδηγός παραδίδει γεύματα σε ηλικιωμένους που δεν μπορούν να βγουν έξω λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και επειδή φοβούνται μην προσβληθούν από κορονοιό. Ενώ παραδίδει επίσης και ιατρικούς εξοπλισμούς στο νοσοκομείο Princess Grace Hospital Centre.
Εκτός από το εθελοντικό του έργο, ο Λεκλέρκ χρησιμοποιεί τα streams του για να μαζέψει χρήματα για το ταμείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με σκοπό να βρεθεί τρόπος για την καταπολέμηση του ιού και έχει ευαισθητοποιήσει την πριγκίπισσα Σαρλίν, για την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code