Δίνει την άδεια της η Μέρκελ για επανέναρξη στη Bundesliga!

Στη συνάντηση με τους πρωθυπουργούς των 16 ομοσπονδιών κρατιδίων θα υπάρξει περαιτέρω ελάφρυνση των μέτρων.Όλα δείχνουν πως δε χαλάσει το αρχικό πλάνο και το γερμανικό πρωτάθλημα θα είναι το πρώτο που θα ξεκινήσει και πάλι στην Ευρώπη, απλά με λίγες μέρες καθυστέρηση.

Η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ στη συνάντηση που θα έχει με τους πρωθυπουργούς των υπόλοιπων κρατιδίων, θα ανακοινώσει περαιτέρω ελάφρυνση των μέτρων κυκλοφορίας και την επανέναρξη όλων και περισσότερων δραστηριοτήτων.

Με αυτό θα πάρει και το πράσινο φως η Bundesliga για επανέναρξη στις 15 Μαΐου, με αυστηρά μέτρα υγιεινής. Οι σύλλογοι θα ανακτήσουν περί τα 300 εκατομμύρια ευρώ με την επανεκκίνηση.

Οι 36 ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας αναμένεται να αποφασίσουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από εκεί ακριβώς που σταμάτησε και όχι να γίνει η τελευταία αγωνιστική, που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαΐου.

Οπότε η δράση θα ξεκινήσει πάλι από την 26η αγωνιστική με πολλά ματς να ξεχωρίζουν και ενδεικτικά, Ντόρτμουντ-Σάλκε, Λειψία-Φράιμπουργκ, Άιντραχτ-Γκλάντμπαχ, Ουνιόν-Μπάγερν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια