ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φίτεσε: Βγήκε στην αγορά για προπονητή...


Σε αναζήτηση νέου κόουτς βρίσκεται η ομάδα που εδρεύει στο Άρνεμ της Ολλανδίας, ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Η Φίτεσε σκέφτεται να τοποθετήσει σε άλλο πόστο τον Έντουαρντ Στάρινχ (ο κύριος πάνω με το μπουφάν και το θαλασσί πουκαμισάκι), μιας και ο ίδιος έχει δείξει την αγάπη του για τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.Είτε σαν παίκτης στα νιάτα του, είτε σαν προπονητής ή και σαν βοηθός προπονητή.Ο 57χρονος Ολλανδός κόουτς παρά την αρχική του απογοήτευση, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως είναι έτοιμος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.

«Θα μπορούσα να συνεχίσω να είμαι προπονητής στη Φίτεσε, αλλά σέβομαι την απόφαση της διοίκησης και θέλω οπωσδήποτε να βοηθήσω από άλλο πόστο.Θα ετοιμάσω ένα πλάνο για τη νέα περίοδο, ώστε μέσα από αυτό να επωφεληθούμε όλοι».


Να θυμίσουμε πως μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, ο Στάρινχ, αντικατέστησε τον γνωστό μας Λεονίντ Σλούτσκι, στον πάγκο της ομάδας.Τον Ρώσο προπονητή τον θυμόμαστε κυρίως από τη θητεία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και από την χαρακτηριστική φάτσα του.

Εδώ που τα λέμε, δεν ξεχνιέται με τίποτα...



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code