ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βατούτιν: Με λύπη μου επιβεβαιώνω ότι ο Χαίνς φεύγει από τη ΤΣΣΚΑ!

Σε δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος των Ρώσων για να ανακοινώσει την αποχώρηση του Κάιλ Χαίνς.



Μετά από επτά χρόνια ο Αμερικανός Πάουερ/Φόργουορντ αποχωρεί από την αγαπημένη του ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η αποχώρηση αυτή γίνεται παρόλο που έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, διότι ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να αλλάξει σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βατούτιν στο «Sports Express»:


«Πρέπει να πω με μεγάλη λύπη μου πως η είδηση για την αποχώρηση του Κάιλ Χάινς είναι αληθινή. Το πρωί, ο Κάιλ κάλεσε εμένα, τον προπονητή και πολλούς από τους συμπαίκτες του και τους ενημέρωσε πως επιθυμούσε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και πως θα ήθελε να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ, έπειτα από επτά επιτυχημένα χρόνια.

Το συμβόλαιό του ίσχυε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά υπήρχε η οψιόν αποδέσμευσης για το φετινό. Σίγουρα και είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μία τέτοια είδηση, ενώ νωρίτερα είχαμε προσπαθήσει να τον ανανεώσουμε, αλλά η απόφαση του παίκτη δεν άλλαζε.

Σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος έδωσε τόσα πολλά στην ΤΣΣΚΑ, κατάφερε πολλά πράγματα και έγινε φίλος μας. Ευχόμαστε σε εκείνον και την οικογένειά του υγεία και επιτυχία, όπου πάει. Αυτή την στιγμή, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον ατζέντη του για να ολοκληρώσουμε την αποδέσμευση και να την ανακοινώσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code