ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παράπονα Λάρσον, απάντηση από την ΠΑΕ


Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής του Άρη αποκάλυψε πως έχει να πληρωθεί ολόκληρο μισθό από τον Οκτώβρη του 2019.


Ο Ντάνιελ Λάρσον σε δηλώσεις που παραχώρησε στο σουηδικό Μέσο, Lyndh εξέφρασε το παράπονό του ενώ τόνισε ότι κουβέντες που είχαν γίνει στο παρελθόν έπεσαν στο κενό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ακόμα και πριν τον κορονοϊό η κατάσταση ήταν τέτοια που φαινόταν ότι δεν παίρνουμε χρήματα. Η τελευταία φορά που πληρωθήκαμε ολόκληρο τον μισθό ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Προκάλεσε οργή στην αρχή αυτό το πράγμα. Όμως έπειτα σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Τώρα δεν είναι η περίοδος ν' αναζητήσεις βοήθεια. Μακάρι όταν ξεκινήσουμε πάλι τη δουλειά να πληρωθούμε... 
Και να ρωτήσω τι διάολο γίνεται με τα χρήματά μου, θα πάρω την απάντηση να μην ανησυχώ και ότι θα πληρωθώ. Αυτά τα λόγια όμως δεν βοηθούν ιδιαίτερα. Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή. Προφανώς και θα μπορούσε να γίνει κουβέντα για απεργία, όμως είναι δύσκολο να συντονίσεις μια ολόκληρη ομάδα»
Από την άλλη μεριά, κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρουν, πως αύριο θα εξοφλήσουν την δόση του Ιανουαρίου του συμβολαίου του ενώ χαρακτηριστικά τονίζουν: «στις δηλώσεις του εννοούσε τον μισθό που είναι τα… ψίχουλα για παίκτες.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code