ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανανέωσε με τον βασικό της τερματοφύλακα η Νις

Με ανακοίνωση της , η ομάδα της Νίκαιας επισημοποίησε πως ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον  27χρονο Αργεντινό τερματοφύλακα , Βάλτερ Μπενίτες για την ανανέωση του συμβολαίου του που έληγε αυτό το καλοκαίρι.

Ο Μπενίτες αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από την  Κίλμες με την ομάδα της Κυανής Ακτής να βγάζει από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει το ποσό των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ιθύνοντες της Γαλλικής ομάδας ενήργησαν γρήγορα και πρόλαβαν τους επίδοξους μνηστήρες που είχαν μαζευτεί για να εκμεταλλευτούν τύχον απελευθέρωση του από το συμβόλαιο του που έληγε. Με ύψος κοντά στα δύο μέτρα , με πολύ καλά ρεφλέξ και με ικανότητα στα τετ α τετ και στις εναέριες επεμβάσεις αν μη τι άλλο το πακέτο του Αργεντινού τερματοφύλακα είναι πολύ θελκτικό για οποιαδήποτε ομάδα για αυτό και η Νις τον κράτησε έως το καλοκαίρι του 2023.

Με τη φανέλα της Γαλλικής ομάδας σε αυτά τα 3.5 χρόνια ο Μπενίτες έχει συμπληρώσει αισίως τις 106 συμμετοχές ενώ έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστιά του στα 31 από αυτά τα παιχνίδια. Με την ανανέωση του συμβολαίου του , η τιμή του στο μεταγραφικό παζάρι έφτασε τα 8 εκατομμύρια ευρώ , ένα ποσό αν μη τι άλλο υπολογίσημο για έναν άκρως ποιοτικό τερματοφύλακα πολύ καλού επιπέδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code