ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επαφές μεταξύ Μίλαν - Λυών για Ντεπάι

Δίαυλος επικοινωνίας έχει ανοίξει μεταξύ των δύο κορυφαίων κλαμπ, με τη Μίλαν να επιδιώκει την απόκτηση του κορυφαίου Ολλανδού Μέμφις Ντεπάι για την ενίσχυση της επίθεσης της εν όψει της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα της tuttomercatoweb , αναφέρουν ότι οι Ροσονέρι ετοιμάζουν πρόταση , είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, για να κάνουν το 26χρονο εξτρέμ κάτοικο Μιλάνου.

Η μέχρι στιγμής πορεία του στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει θετικό πρόσημο καθώς έπειτα από το απογοητευτικό του πέρασμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατάφερε να αποκτήσει εκ νέου μια σταθερή και πολύ βελτιωμένη απόδoση φορώντας τη φανέλα της Λυών, από το 2017 μέχρι και σήμερα.

Το ενδιαφέρον για τον ίδιο είχαν εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν αρκετά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, με τη Λυών να ορίζει ως τιμή εκκίνησης το πολύ μεγάλο ποσό των 50 εκατομμύριων, όχι πολύ καιρό πριν ! Οι οικονομικές επιπτώσεις στις αξίες των παικτών που δημιουργήθηκαν από τον COVID-19 σε συνδυασμό με την πρόσφατη  απουσία του από την αγωνιστική δράση λόγω του τραυματισμού του, καθώς και η αδυναμία της Λυών να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συμμετοχή για του χρόνου, δεν άργησε να μεταλλάξει τα δεδομένα. 

Οι τελευταίες παραστάσεις του Ντεπάι, πριν τον τραυματισμό του, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικές καθώς κατάφερε να σκοράρει 14 φορές σε 18 συμμετοχές όπου και συμπεριλαμβάνονται 5 γκολ σε 5 συμμετοχές αγώνων Τσάμπιονς Λιγκ. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται προς τα μέσα του καλοκαιριού. 

Το έργο της Μίλαν δεν θα είναι εύκολο από τη στιγμή που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παίκτη , που θεωρητικά αναμένεται να αλλάξει το επίπεδο της επιθετικής της γραμμής , με ένα σχετικά χαμηλό ποσό. Παρόλα αυτά η Λύων θα χρειαστεί τα έσοδα που πιθανών να στερήθηκε από μια υποθετική συμμετοχή στην Ευρώπη από την ακαριαία λήξη του πρωταθλήματος της Λιγκ 1.

Εάν οι Ιταλοί καταφέρουν να κλείσουν τη συμφωνία με αυτήν τη πρόταση, ίσως μπορέσουμε να κάνομε λόγο για ένα από τα μέχρι στιγμής πολύ πετυχημένα deal της χρονιάς. Επιπλέον, σε περίπτωση πραγματοποίησης της μεταγραφής, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η Λύων θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης. 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code