ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έκτατη Γ.Σ. στην ΕΠΟ για αλλαγή καταστατικού ενόψει εκλογών!

Η αλλαγή καταστατικού θα επιτρέπει στην ΕΠΟ να κάνει εκλογές τον Ιούλιο.Παρουσία του κυρίου Χούμπελ, του εντεταλμένου των UEFA/FIFA, του κυρίου Φούσεκ, εμπειρογνώμονα των UEFA/FIFA και του Μάριου Γεωργίου, εκπροσώπου των διεθνών ομοσπονδιών, συνεδρίασε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Η απόφαση είναι να πάει σε έκτακτη καταστατική γενική συνέλευση για να μπορέσει να κάνει εκλογές τον προσεχή Ιούλιο, όπως είναι συμφωνημένο, και όχι τον Οκτώβριο κάθε Ολυμπιακού έτους, όπως λέει το καταστατικό τώρα.

Αναλυτικά η ΕΠΟ ανακοίνωσε:


«Ενέκρινε την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00πμ σε αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace στη Βουλιαγμένη. Βάσει της απόφασης της Ε.Ε., στη Γ.Σ. προτείνεται η τροποποίηση των άρθρων 82 του Καταστατικού και 9 του Παραρτήματος Γ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο».

Η αλλαγή θα προβλέπει εκλογές, σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο, στο δεύτερο μισό του 2020.

Η διεξαγωγή εκλογών τον Ιούλιο εξακολουθεί να παραμένει η επιθυμία των FIFA και UEFA, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πρόσφατη επιστολή στην ΕΠΟ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια