ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης η επόμενη μέρα


Μετά την χθεσινοβραδυνή απόφαση της FIFA, για απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ετοιμάζεται για αντεπίθεση.


Αλλαγή πλάνων και ανανεώσεις

Η ομάδα αυτή την στιγμή πρέπει να ζήσει και να πορευτεί με τα νέα δεδομένα. Ο Άγγελος Χαριστέας αφήνει στην άκρη την λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και στρέφεται στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Τα δεδομένα είναι ως εξής. Με την χθεσινή απόφαση ο Άρης δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών για δύο μεταγρφικές περιόδους(καλοκαίρι '20-Ιανουάριος '21), αλλά μπορεί να ανανεώσει συμβόλαια παικτών μέχρι τις 30 Ιουνίου. Οπότε ο Άγγελος Χαριστέας θα προσπαθήσει αυτές τις ανανεώσεις το επομενο διάστημα. Εξαίρεση αποτελούν ο Βέλεθ, που φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟ και ο Ντουρμισάι διότι η υπόθεσή του θα εκκρεμεί δικαστικά.

Το CAS και η ΑΕΛ

Οι Θεσσαλονικείς και ο Θόδωρος Καρυπίδης, βρίσκονται σε συνεχής επικοινωνία με τους νομικούς συμβούλους καθώς και με την ΕΠΟ. Ο λόγος; Να καταφύγουν στο CAS επιδιώκοντας την μείωση της ποινής. 

Σημαντικό υπέρ του Άρη και η αντίστοιχη υπόθεση της ΑΕΛ το 2016, καθώς έχει δημιουργηθεί δεδικασμένο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λάρισας, Τοάμα, που αγωνιζόταν σε αυτή επί Κώστα Πηλαδάκη, είχε διακαιωθεί από την FIFA ώστε να του καταβληθεί αρχικά το ποσό των 156.570 ευρώ. Ωστόσο, το CAS ακύρωσε την απόφαση, δικαιώνοντας την ΑΕΛ, αφού αναγνώρισε ότι δεν έχει σχέση η παλιά ΠΑΕ με την νέα.

Πάνω στο συγκεκριμένο γεγονός μπορεί να πατήσει η υπερασπιστική γραμμή των "κιτρινόμαυρων" για καλύτερα έκβαση της απόφασης. 

Η τοποθέτηση Καρυπίδη

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, παρότρυνε τον κόσμο να κλείσει τα αυτά του στην καταστροφολογία και επισήμανε πως ήταν μια απόφαση που περιμένανε αλλά σίγουρα θα δικαιωθούν μεταγενέστερα

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Δυστυχώς για τον ΑΡΗ, αλλά και για εμένα προσωπικά, τα λάθη του παρελθόντος βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά μας. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των “αμαρτωλών χρόνων”, αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι θα συμβεί αυτό το επόμενο διάστημα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Η νεότερη εξέλιξη, σε ό,τι αφορά το ζήτημα του ban της FIFA, δεν μας ξάφνιασε. Ήταν κάτι που περιμέναμε γιατί αποτελούσε μέρος της όλης διαδικασίας, ώστε να φτάσουμε στο CAS, όπου είμαι πεπεισμένος ότι θα δικαιωθούμε.
Προσφεύγουμε άμεσα στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο και με τα ακλόνητα επιχειρήματα που διαθέτουμε θα βρούμε το δίκιο μας.
Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να κλείσουν τα αυτιά τους στα σενάρια καταστροφολογίας που διοχετεύουν ήδη αυτοί που ενοχλούνται από την παρουσία μας τα τελευταία χρόνια. Να μην ανησυχούν για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ. Θα βγούμε πιο δυνατοί και από αυτή τη δοκιμασία».
Ο κόσμος
Όπως είναι αναμενόμενο, στον φίλαθλο κόσμο του Άρη υπάρχει απογοήτευση. Από την άλλη μεριά ωστόσο, οι οπαδοί θέλουν ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον της ομάδας, λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις.
Ελπίζουν σε καλύτερη έκβαση της υπόθεσης παρόλα αυτά με τις πράξεις της η διοίκηση χάνει λίγο την εμπιστοσύνη του κόσμου. Στο χέρι της είναι να το αλλάξει αυτό και να πείσει και τους πιο δύσπιστους.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code