ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η πρόταση όλων των ΠΑΕ στον ΠΣΑΠ για τις περικοπές των συμβολαίων!

Διαβάστε τι προτείνουν οι ομάδες στο σύλλογο των ποδοσφαιριστών για την οικονομική «χασούρα».



Τις τελευταίες ώρες έχει βγει στο φως της δημοσιότητας η πρόταση, που έχει κατατεθεί από τις ομάδες στους παίκτες για τα χρήματα των συμβολαίων τους αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα με κεκλεισμένων των θυρών ή αν διακοπεί εντελώς.

Η τηλεδιάσκεψη μέσω της οποίας κατατέθηκε η συγκεκριμένη πρόταση έγινε το Σάββατο και σε αυτή συμμετείχαν το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, και το working group της Λίγκας, δηλαδή οι Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Λεωνίδας Μπουτσικάρης (ΠΑΟ), Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος), Γιάννης Οικονομάκης (Σύμβουλος Λίγκας) και Νίκος Μπαρτζής (Νομικός Σύμβουλος της ΕΠΟ). Από το συγκεκριμένο working group έχουν παραιτηθεί η Λίνα Σουλούκου από πλευράς Ολυμπιακού καθώς και ο Αλέξης Κούγιας από τη μεριά της ΑΕΛ.

Τα σενάρια που ήθελαν αυτή η πρόταση να προέρχεται ΜΟΝΟ από τις ΠΑΕ ΑΕΚ,ΠΑΟ και ΠΑΟΚ είναι αναληθείς. Η πρόταση προέρχεται με τη σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των ομάδων και είναι η εξής:

- μείωση 25% στα συμβόλαια αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

- μείωση 33% αν διακοπεί οριστικά.

Προς το παρόν οι πρώτες αντιδράσεις από την πλευρά των παικτών δεν είναι θετικές και όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις μέχρι να παρθεί οριστική απόφαση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code