ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επενδυτές για τον Βοτανικό


Ξένοι επενδυτές, θέλουν να επενδύσουν στον Βοτανικό.
Η πανδημία έχει παγώσει την οποιαδήποτε επένδυση, όμως σύμφωνα με το triffilara.gr, ο δήμος Αθηναίων και η Κυβέρνηση, κινούνται αναφορικά με το θέμα της διπλής ανάπλασης στον Βοτανικό, που περιλαμβάνει κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου και εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη.

Πριν ξεσπάσει η πανδημία, δύο μεγάλες κατασκευαστικές από ΗΠΑ και Ασία, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εκληνικής Κυβέρνησης και έδειξαν ενδιαφέρον για την εξ΄ολοκλήρου χρηματοδότηση και κατασκευή του Βοτανικού. Μάλιστα οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών ήταν σε αρκετά προχωρημένο στάδιο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ενώ από την πλευρά των Αμερικανών το ενδιαφέρον ήταν πιο… ζεστό και κρατάει ακόμα. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αναλάβει και άλλα project ίδια και  έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εκδήλωση επίσημου – πλέον – ενδιαφέροντος και την παραχώρηση της ονοματοδοσίας του γηπέδου.

Όλα αυτά βέβαια είναι συζητήσεις και όχι κάτι επίσημο. Πάντως φαίνεται, να υπάρχει κινητικότητα ξανά σε αυτό το θέμα και ίσως η επιστροφή στην κανονικότητα, φέρει σημαντικές εξελίξεις και σε αυτό το θέμα. Για την ώρα η διπλή ανάπλαση δεν είναι στα πλάνα της κυβέρνησης, καθώς κυρίαρχο η θέμα είναι η κρίση της πανδημίας και η επιστροφή στην κανονικότητα. Εάν όλα πάνε καλά τότε θα δωθεί προσοχή και σε άλλα ζητήματα και λογικά και σε αυτό το ζήτημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code