ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Απτόητη» συνεχίζει η Ειρήνη Βασιλείου


Την τελευταία χρονιά παρουσίας της στα γήπεδα, αντιμετωπίζει η σπρίντερ Ειρήνη Βασιλείου.

Η Ειρήνη Βασιλείου διαγωνιζόμενη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αθλητισμού που έγινε στην Ολλανδία το 2016, σημείωσε χρόνο 53.86, στα 400 μέτρα γυναικών. Ύστερα, ανακοινώθηκε η αποχώρηση της, μετά τη φετινή χρονιά, όμως η έξαρση του ιού COVID-19, άλλαξε το προγραμματισμό της.

 Η διοργάνωση αποτελεί πρόκληση για την αθλήτρια, αφού θέλησε να δοκιμάσει τα όρια της προτού αποχαιρετήσει τον στίβο. Στόχος της, η πρόκριση στους δεύτερους Ολυμπιακούς αγώνες στη σταδιοδρομίας της.

Η αθλήτρια των 400 μέτρων και Άρη Βισκαδουράκη, είχε εστιάσει ήδη στο πλάνο των προπονήσεων, καταφεύγοντας το χειμώνα στο Βέλγιο για παραπάνω από ένα μήνα, προετοιμάζοντας την αποσύρση της.

Η επίλογη της αποδείχθηκε σοφή, με το ατομικό της ρεκόρ 7.42 στα 60μ, 23.73 στα 200μ και 52.93 στα 400μ να παρουσιάζει αύξηση.

"Στα 400 μ. περίμενα να τρέξω γρηγορότερα. Άλλα έδειχναν οι προπονήσεις και οι επιδόσεις μου στα 200 μ. κι άλλο έβγαινε στον αγώνα", είπε.

"Είμαι υγιής και προπονούμαι πλέον στο στάδιο. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ακόμη αγωνιστικό πλάνο για να ξέρουμε τι θα κάνουμε, ωστόσο ευελπιστώ να γίνουν αγώνες και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Αυγούστου, γιατί δεν θα αντέξω να πάω παραπάνω. Είναι γεγονός πως περισσότερο κοιτάζω τους αγώνες της επόμενης χρονιάς, ωστόσο έχω το κίνητρο και την όρεξη να μπω στη δράση της θερινής σεζόν, τόσο σε επίπεδο διασυλλογικών όσο και Πανελληνίων Αγώνων"

Συμπληρώνοντας:

"Είχα πει στον εαυτό μου πως φέτος θα είναι η τελευταία μου χρόνια. Οι εξελίξεις που προέκυψαν λόγω της πανδημίας παρατείνουν την παρουσία μου στα στάδια, αφού θα πάω μέχρι το 2021. Η αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα, που ήρθαν έτσι τα πράγματα, επειδή αυτή την χρονιά δόθηκα παραπάνω στον αθλητισμό. Τον χειμώνα η προπόνηση πήγε πολύ καλά και πήρα θετικά δείγματα ενόψει της θερινής περιόδου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code