ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Τα τελευταία γεγονότα αναλυτικά


Όπως γράψαμε και χθες ο Ένινγκ θα είναι και την νέα χρονιά στον πάγκο του Άρη και μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις μόνο για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο


Την επιθυμία της παραμονής του Γερμανού τεχνικού κατάφεραν να πετύχουν στον Αρη, καθώς μένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί επίσημα η ανανέωση συνεργασίας Άρη και Μίκαελ Ένινγκ.

Στα αγωνιστικά, δύο νέα προβλήματα για τον Γερμανό προπονητή καθώς είδε τους Μαρτίνεθ και Τόνσο να μένουν εκτός προπόνησης, χωρίς όμως να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία, επειδή πρόκειται μόνο για ενοχλήσεις. Μένει να φανεί και για τους δύο πότε θα τις ξεπεράσουν για να μπούνε σε φουλ ρυθμούς ενόψει της πρεμιέρας τον Πλέι οφ που πλησιάζει.

Στα μεταγραφικά, πρόταση από την Αραβία έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για τον Γιάννη Φετφατζίδη, πρόταση που αγγίζει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η απάντηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ήταν αρνητική τονίζοντας ότι η αξία του Φετφατζίδη είναι 2 εκατομμύρια.

Ενώ τέλος, πρόταση 1,2 εκατομμυρίων προσφέρει ο Άρης για τον Ματέο Γκαρσία στον Ερυθρό Αστέρα αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση από τους Σέρβους. Φαίνεται ότι δεν επηρεάζει τον Άρη καθόλου το ban, καθώς η κίνηση αυτή δείχνει αυτοπεποίθηση ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά για τους κίτρινους. Τελευταίο και σημαντικό, στα ραντάρ του Ολυμπιακού φαίνεται να βρίσκεται ο Λούκας Σάσα αλλά ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη κρούση για να μιλήσουμε εις βάθος για την υπόθεση αυτή.

Φαίνεται ότι υπάρχει πολύ δράση στον Άρη και μόλις έχουμε την απόφαση για το ban, να τρέχουν οι εξελίξεις ακόμη πιο γρήγορα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code