Τσέφεριν: Θα τιμωρούνται οι ομάδες που δε θα ακολουθούν τους κανόνες!

Κατηγορηματικός ο πρόεδρος της UEFA ως προς το πλαίσιο κανόνων.Η μη τήρηση των κανόνων θα επιφέρει τιμωρία για τις ομάδες, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Guardian» ανέφερε:

«Εάν δεν ακολουθούν τους κανόνες, θα τιμωρούνται πάντα, αλλά φυσικά σκεφτόμαστε πως μπορούμε να βελτιώσουμε τους κανονισμούς μας. Αυτό δε θα συμβεί πολύ σύντομα, αλλά σκεφτόμαστε να βελτιώσουμε το FFP, να το εκσυγχρονίσουμε και να κάνουμε κάτι περισσότερο για την αγωνιστική ισορροπία. Εξετάζουμε επίσης κάποιο είδος φόρου πολυτελείας, εάν είναι δυνατόν».

Για την ημερομηνία ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων ο Τσέφεριν είπε:

«κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ανέκαθεν αναφερόταν η 3η Αυγούστου ως σύσταση, που διατυπώθηκε ανεπίσημα. Υπάρχουν τόσες πληροφορίες και τόσα πολλά θέματα που αφορούν το καλεντάρι. Τόσα εκατομμύρια και εκατομμύρια, δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, που θα χάσουμε».

Πρόσθεσε επίσης:

«Είναι τότε δύσκολο να κοιμηθείς τη νύχτα. Θα ήσουν ανεύθυνος αν μπορούσες να κοιμηθείς αμέσως. Η κατάσταση για την UEFA δεν είναι ανησυχητική, δεν βρισκόμαστε σε επικίνδυνη κατάσταση, αλλά εξακολουθούμε να νοιαζόμαστε για τους συλλόγους και τα πρωταθλήματα και τους ενδιαφερόμενους, οπότε είναι πολλή δουλειά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια