ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πήγαν ταμείο...



Οι κάτοχοι διαρκείας της Έβερτον πήγαν ταμείο.Όχι για να πληρωθούν από κάποιο στοίχημα, αλλά γιατί τους επεστράφησαν απ' την ομάδα τους, τα χρήματα από τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ.Όλα αυτά όμως, με το σκεπτικό πως η σεζόν θα ολοκληρωθεί κεκλεισμένων των θυρών.Πλέον περιμένουμε να μάθουμε την οριστική ημερομηνία για την επανέναρξη των αγώνων.


Τα ζαχαρωτά ακολούθησαν το παράδειγμα των Μάντσεστερ Σίτι, Μπράιτον και Νόριτς, που έκριναν σωστό να μην χρεώσουν τους φιλάθλους τους, για ματς που δεν θα παρακολουθήσουν από κοντά.


Εντυπωσιακό το Γκούντισον Παρκ, οι άδειες κερκίδες όμως (ελέω Covid-19) είναι πολύ άσχημη εικόνα και θα πρέπει να την συνηθίσουμε για το επόμενο διάστημα σε όλα τα γήπεδα.

Οι Γερμανοί φίλαθλοι πάντως και κυρίως οι ποδοσφαιριστές των ομάδων πήραν μια γεύση από την «ερημιά» των γηπέδων, καθώς από τα μεγάλα πρωταθλήματα, η αρχή έγινε στη Μπουντεσλίγκα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι με θυμησες με τον τιτλο του αρθρου σου Ιωαννιδη....οι φιλαθλοι πηγαν ταμειο για να παρουν πισω τα χρηματα τους ,εγω ομως πριν μερικους μηνες πηγαινα ταμειο για να εισπραξω κερδη (αρκετα) απο τις πολυ πετυχημενες προβλεψεις σου για διαφορους αγωνες που γινοταν τοτε...

 




Ad Code