ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυγενάκης: Κυβερνητική απόφαση η μετάθεση των εκλογών της ΕΠΟ!

Ο υφυπουργός αθλητισμού έριξε το μπαλάκι στην κυβέρνηση για τις εκλογές στην ομοσπονδία.



Με συνέντευξη του στον «Θέμα 104,6» ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι ναι μεν υπάρχει συμφωνία για να γίνουν οι εκλογές τον προσεχή Ιούλιο, όμως η απόφαση για μετάθεσή τους έχει να κάνει με εντολή της κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:


«Πράγματι, είχαμε κάνει συναντήσεις το Γενάρη και είχαμε συμφωνήσει για εκλογές στην ΕΠΟ νωρίτερα, για τον Ιούνιο.
Ωστόσο όλα πήγαν πίσω, με την πανδημία και με το μνημόνιο, την ολιστική μελέτη, που δεν έφτασε ακόμα. Θα είναι έτοιμη στα μέσα του επόμενου μήνα απ’ ότι μας ενημέρωσαν από FIFA/UEFA. Την αναμένουμε. Αλλά όλα πήγαν πίσω λόγω της πανδημίας.
Από την απάντηση της FIFA στην ΕΠΟ κρατώ την τελευταία παράγραφο. Και τους λέει συνεννοηθείτε με την κυβέρνηση. Εμείς είμαστε ανοιχτοί. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και οργανωμένα.
Και να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόφαση για εκλογές στις ομοσπονδίες το φθινόπωρο είναι κυβερνητική απόφαση, δεν είναι απόφαση του Αυγενάκη».
Για το αν η ΕΠΟ αποφασίσει να κάνει εκλογές τον Ιούλιο:
«Τα διαβάζω, αλλά από το να τα διαβάζω μέχρι το να τα δούμε, έχουμε δρόμο ακόμα. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για ένα καλό ποδόσφαιρο δεν έχει παρά να καθίσει και να συνεννοηθούμε».
Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε, τέλος, ότι μελετά πρόταση άμεσης οικονομικής ενίσχυσης των ερασιτεχνικών σωματείων, σε ύψος που μπορεί να φτάσει τα 7 ή 8 χιλ. ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code