ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μαριάπα: «Απορώ πώς βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό»

Θετικός στον Κορονοϊό διαγνώστηκε ο Αντριάν Μαριάπα μετά από την ιατρική εξέταση που του έγινε. Ο αμυντικός της Γουότφορντ  ξαφνιάστηκε πολύ με το θετικό αποτέλεσμα αφού, δεν είχε κάποιο σύμπτωμα του ιού, δηλαδή δεν είχε κάποιο σημάδι για να υποψιαστεί ότι νοσεί. Επίσης, δεν γνωρίζει για το πως του μεταδόθηκε η ασθένεια αφού, ήταν πολύ προσεκτικός και η μόνη του έξοδος ήταν για την σωματική του άσκηση και η βόλτα με τα παιδιά του.

«Η ζωή μου είναι πολύ ήσυχη, δεν έχει σίγουρα πάρτι η ξαφνικές εξόδους, οπότε δεν ξέρω πραγματικά πώς κόλλησα. Σε τρομάζει όταν σκέφτεσαι πως αισθάνεσαι απολύτως καλά και δεν έχεις αφήσει καθόλου το σπίτι και παρόλα αυτά κολλάς τον ιό.
Εάν δεν είχα πάει για προπόνηση και δεν είχα κάνει το τεστ, τότε δεν θα ανακάλυπτα ποτέ ότι έχω κορονοϊό και θα συνέχιζα κανονικά τη ζωή μου. Αυτή είναι μία πραγματικά παράξενη σκέψη». Είπε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής.

Σημειώνεται πως λίγο πριν γίνει γνωστή η είδηση για τα τρία μέλη της Γουότφορντ που βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό, ο αρχηγός της ομάδας Τρόι Ντίνι είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα επέστρεφε στις προπονήσεις επειδή φοβόταν για την υγεία της οικογένειάς του.

Πλέον, ο Μαριάπα όπως και τα άλλα πέντε μέλη της Premier League που βρέθηκαν θετικοί έχουν τεθεί σε αυτοαπομόνωση για διάστημα επτά ημερών.

Μάλιστα, αρκετοί συμπαίκτες του είχαν ακολουθήσει το παράδειγμά του και ξεκαθάρισαν πως θα συνεχίσουν ατομικά προγράμματα προπονήσεων στο σπίτι ώστε να μη ρισκάρουν να κολλήσουν την ασθένεια.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code