ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πιθανή η μεταγραφή του ''Ίμπρα'' στην Μπολόνια!


Ανοιχτά παραμένουν τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με έναν από αυτούς να είναι και η Μπολόνια.


Χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπολόνια ανέφερε πως για τον Σουηδού παίκτη υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Είτε θα επιστρέψει σε κάποια ομάδα της χώρας του, είτε θα ''μετακομίσει'' στην Μπολόνια.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει πως θα ήθελε να παίξει για λογαριασμό της Μπολονία με τον προπονητή της να αναφέρει πως ακόμα υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ιταλικής ομάδας:

«Μου τηλεφώνησε πριν από λίγες μέρες για να δούμε τι θα αποφασίσει να κάνει το καλοκαίρι. Σίγουρα δεν θα παραμείνει στη Μίλαν, πρέπει να δούμε αν θα έρθει μαζί μας ή θα επιστρέψει στη Σουηδία», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Μπολόνια.

Κατά τη διάρκεια του lockdown στην Ιταλία, ο Ιμπραϊμοβιτς βρισκόταν στη Σουηδία και έκανε προπονήσεις με την ομάδα όπου του ανήκει το 50%, Χάμαρμπι.

Ο Ζλάταν και ο Μιχαΐλοβιτς είναι πολύ καλοί φίλοι και ο τελευταίος δήλωσε πως υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ τους. «Ο Ιμπρα αντιμετωπίζει διαφορετικά από τους άλλους, παρακολουθεί τι λέω και η συμπεριφορά του απέναντι μου είναι πολύ καλή. Αυτό συμβαίνει επειδή οι επικίνδυνοι άνθρωποι αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code