ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέσιτς: «Πιστεύω πως κάποιες ομάδες θα εγκαταλείψουν, δεν θα είναι έτοιμες»


Η επανέναρξη αθλητικών διοργανώσεων έχει αποφασιστεί και οι αρμόδιοι αναζητούν εναλλακτικά πλάνα διεξαγωγής των αγώνων για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.
  
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, μίλησε σε ισπανικό μέσο για το άμεσο πλάνο που έχει δρομολογηθεί σε ACB και Ευρωλίγκα. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μεταξύ άλλων τόνισε πως κάποιες ομάδες θα εγκαταλείψουν και δεν θα αντέξουν. Ακόμη, ανέφερε ότι μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διοργανώσεις.

Οι δηλώσεις του σέρβου τεχνικού :

«Η ACB πήρε μία απόφαση, άλλαξε το σύστημα και το καλεντάρι, θα έχουμε 12 ομάδες σε δύο ομίλους σε ένα μέρος. Το ίδιο θα γίνει και με την Euroleague αργότερα. Θα έχει τελειώσει μέχρι τον Ιούλιο. Το πλάνο θέλει τις 18 ομάδες σε ένα μέρος, για να διεξαχθούν οι τελευταίες 6 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και αμέσως μετά ένα Final 8.

Δεν ξέρω αν στο ενδιάμεσο θα αλλάξει αυτό. Πιστεύω πως κάποιες ομάδες θα εγκαταλείψουν, δεν θα είναι έτοιμες. Οι ημερομηνίες είναι ήδη γνωστές, η Euroleague θα αποφασίσει μέχρι 21/5 και το ισπανικό πρωτάθλημα μέχρι 31/05».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code