ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τουρκία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε το γιο του και όχι ο κορονοϊός!



Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση πως ένας Τούρκος ποδοσφαιριστής  σκότωσε το πέντε ετών παιδί του. Στην αρχή είχε ειπωθεί ότι το παιδάκι πέθανε από κορονοϊό!

Ο 32χρονος Τζεβχέρ Τοκτάς, στόπερ στην Μπρούσα Γιλντιρίμ, ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Tο χρονικό της υπόθεσης 

Ο γιος του Τοκτάς, μεταφέρθηκε στις 23 Απριλίου στο νοσοκομείο, με συμπτώματα κορονοϊού. Λίγες ώρες μετά, ο 32χρονος φώναξε στο δωμάτιο το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς το παιδί είχε αναπνευστικά προβλήματα. Ο πεντάχρονος μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου λίγες στιγμές μετά κατέληξε! Ο θάνατός του αποδόθηκε στον κορονοϊό,καθώς είχε τα συμπτώματα.

Η αλήθεια

Παρ'όλα αυτά ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ομολόγησε στις τουρκικές αρχές ότι ήταν εκείνος που σκότωσε το παιδάκι του και όχι ο κορονοϊός. Συγκεκριμένα είπε: "Έβαλα το μαξιλάρι στο κεφάλι του και τον έσφιξα για δεκαπέντε λεπτά χωρίς να σταματήσω. Αντέδρασε λίγο.

Όταν σταμάτησε να κινείται, πήρα το μαξιλάρι και στη συνέχεια φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευτούν τίποτα. Ποτέ δεν τον ήθελα, από τη γέννησή του. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα είναι γιατί δεν τον αγαπούσα. Δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code