ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολιμπίκ Μαρσέιγ : Ανατροπή δεδομένων και παραμονή Βίλας-Μπόας

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται να υπάρχει στην υπόθεση φυγής του Βίλας-Μπόας καθώς σύμφωνα με δημοσίευματα της "L'Equipe" ο άνεμος φυσάει πλέον προς την Μαρσέιγ.

Εδώ και περίπου 2 βδομάδες υπήρξε έντονη φημολογία περί παραίτησης του Πορτογάλου κόουτς. Η από κοινού απόφαση αποδέσμευσης του πλέον πρώην αθλητικού διευθυντή των μπλε, Άντονι Θουμπιθαρέτα, φούντωσε τα σενάρια περί αποχώρησης του Βίλας-Μπόας καθώς διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις μεταξυ τους, γεγονός που έγινε αδιαμφισβήτητο όταν ο Πορτογάλος δήλωσε στο γαλλικό ραδιόφωνο ότι το μέλλον του είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον Θουμπιθαρέτα.

Το γαλλικό ρεπορτάζ πιστώνει την ενδεχόμενη ανατροπή της κατάστασης στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ. Το καλο κλίμα των αποδυτηρίων σε συνδυασμό με την επιτυχημένη σεζόν και την απόκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι σαφέστατα και κατά κύριο λόγο  αποτέλεσμα των ικανοτήτων αυτού του τρομερά ευφυή προπονητή και ηγέτη της ομάδος.

Η θέληση ολοκλήρωσης του έργου της αναγεννημένης Μαρσέιγ είναι πολύ γερό επιχείρημα για να μπορέσει να το αγνοήσει ο Βίλας-Μπόας, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος είναι ο αρχιτέκτονας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code