ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τζέστερ Γκρόνκιερ: Κεφάλαιο για τον Άγιαξ ο Βαν Ντε Μπεκ


Ο Ντόνι Βαν Ντε Μπεκ, αναμένεται να αφήσει τον Άγιαξ φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα και με τον Έντβιν Βαν Ντερ Σαρ, υπό την προϋπόθεση ότι θα φέρει μία καλή πρόταση. Ο πρώην επιθετικός Τζέστερ Γκρόνκιερ, δήλωσε στο Goal.com, ότι βλέπει τον νεαρό Ολλανδό να παίρνει μεταγραφή για ομάδα της Ισπανίας.


Συγκεκριμένα είπε: Δεν αποκλείω να τον δούμε στην Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά θα ήταν καλύτερα να τον δούμε σε μία ομάδα λίγο κατώτερη από αυτές. Όπως η Τότεναμ ή την Τσέλσι. Θα του ταίριαζε καλύτερα μία τέτοια ομάδα. Επίσης προσωπικά μου θυμίζει τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ένας καλός box to box μέσος, με καλά τελειώματα αλλά όχι τόσο καλός στην τεχνική σε σχέση με άλλους παίκτες που έχει βγάλει ο Αγιαξ.

Επίσης μίλησε για τους πρώην παίκτες του Αγιαξ, Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ. Είπε ότι είναι δύο πολύ ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην περσινή πορεία του Άγιαξ και σίγουρα θα απασχολήσουν πολύ στο μέλλον και θα είναι μεταξύ των κορυφαίων παικτών.

Αναφέρθηκε και στον Ζιγιέχ, ο οποίος θα αγωνίζεται από του χρόνου στην Τσέλσι, λέγοντας ότι ήταν από τους παίκτες που του άρεζε να τον βλέπει και θα πλήρωνε εισιτήριο σε αγώνα της Τσέλσι για να τον ξαναδεί.

Τέλος, μίλησε και για την περσινή πορεία του Αίαντα λέγοντας ότι ήταν μία ομάδα που είχε νέους και ταλαντούχους παίκτες μαζί με κάποιες μεταγραφές έμπειρων παικτών όπως ο Τάντιτς και βοήθησε πολύ και το επιτελείο του Αγιαξ, με την σωστή δουλειά που έκαναν συνολικά. Τόνισε όμως, ότι δεν γίνεται κάθε χρόνο να το πετυχαίνει αυτό ο Άγιαξ καθώς, αυτή η ομάδα χτίστηκε με ένα συγκεκριμένο πλάνο και ίσως περάσουν αρκετά χρόνια για να ξανά δούμε κάτι ανάλογο σαν την πορεία ως τα ημιτελικά του Champions League. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code