ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βίκτορ:« Στόχος μου να συνεχίσω να κερδίζω με τον ΠΑΟ, θέλω να μείνω ως το τέλος»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Βραζιλιάνος κεντρικός της ομάδας βόλεΰ του Παναθηναΐκού Λούκας Βίκτορ, στη Μάνια Ζαχαριουδάκη και στο Sportsnewsgreece, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον ΠΑΟ, για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ, καθώς και για τα μελλοντικά επαγγελματικά του πλάνα.

Για τον κορονοΐό: « Πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση ήρθε για να μας κάνει να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά, να ανοίξουμε τα μάτια μας και να ξεφύγουμε απ αυτή την καθημερινή ρουτίνα που ζούμε. Είναι περίπλοκο, αλλά προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά της κατάστασης. Είναι μία καλή ευκαιρία για να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και να περάσουμε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μας».

Για την κατάκτηση του κυπέλλου με τον Παναθηναΐκό: « Νιώθω πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου φέτος κατάφερε να φέρει το κύπελλο. Αυτός ήταν και ο στόχος μου όταν ήρθα εδώ, να κερδίσω! Να κάνω τον φανατικό κόσμο του ΠΑΟ που δεν σταματά ποτέ να με υποστηρίζει, χαρούμενο και ικανοποιημένο και να βάζω τον Παναθηναΐκό εκεί που είναι η θέση του, ψηλά».

Για τον κόσμο του ΠΑΟ: « Δεν ξέρω ποιος είναι ο μεγαλύτερος φανατικός πιστεύω πως για όποιον αγαπά πραγματικά την ομάδα, θα καταλάβει με ακρίβεια πως νιώθω γι αυτόν. Αγαπώ πολύ τον ΠΑΟ και θα έλεγα ότι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του είμαι εγώ».

Για το αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα στους πράσινους: « Δε νομίζω ότι θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλη Ελληνική ομάδα, έστω για την εμπειρία, είμαι δεμένος με τον Παναθηναϊκό, στην Ελλάδα είμαι ΠΑΟ και θα ήθελα πολύ να παραμείνω στην ομάδα του πάθους μου. Αισθάνομαι ότι εδώ είναι το σπίτι μου, είμαι χαρούμενος με τον προπονητή μου, τον πρόεδρο και τους ανθρώπους του Συλλόγου. Αν θα μπορούσα να συνεχίσω μέχρι το τέλος εδώ δεν θα έλεγα όχι».

Για το λόγο που δεν παρέμεινε στο σύλλογο την πρώτη φορά που ήρθε: « Τη χρονιά αυτή η ομάδα είχε τερματίσει τρίτη στο Πρωτάθλημα. Απλά δεν μου είχε γίνει κάποια πρόταση παραμονής και έτσι  επέστρεψα στην πατρίδα μου. Όταν με κάλεσε ο προπονητής μου να επιστρέψω στην εποχή των κρίσεων, δε γνώριζα πολλά για την πορεία της ομάδας εκείνο το διάστημα. Τώρα βρίσκομαι ξανά εδώ και είμαι απόλυτα ευτυχής στην ομάδα της καρδιάς μου».

Για το πέρασμα του απ' τον ΠΑΟΚ:  « Ηταν το 2015 όταν πρωτογνώρισα την Ελλάδα και μαζί με καταπληκτικούς παίκτες πήραμε το νταμπλ για τον ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Ήταν ένας καταπληκτικός χρόνος και πραγματικά εκτιμώ όλη την ιστορία που κάναμε εκεί. Αλλά και εκείνη τη χρονιά παίζοντας στον Παναθηναΐκό, ένιωσα ερωτευμένος  με το «πράσινο». Από την Ελλάδα είχα την ευκαιρία και εδώ, όπου η καρδιά μου νιώθει σπίτι».

Η γνώμη του για την Ελλάδα: « Λατρεύω τα Μετέωρα! είναι το αγαπημένο μου μέρος στην Ελλάδα. Όταν τα πράγματα αρχίσουν να κυλούν πάλι σωστά, θα ήθελα να τρέξω σ' αυτό το απίστευτο μέρος. Επίσης αγαπώ τη Μήλο, την Κρήτη και φυσικά την Αθήνα».

Οι στόχοι του για το μέλλον: « Έχω στο μυαλό μου να συνεχίσω να βάζω τον ΠΑΟ στην κορυφή, όπου είναι το μέρος του. Όπως λέει και το όνομα του , Παναθηναΐκός, άνθρωποι από την Αθήνα, η ομάδα από την Αθήνα και ο μεγαλύτερος σύλλογος , κάτι που το γνωρίζαμε ανέκαθεν. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να διατηρήσω αυτή τη σχέση με την ομάδα της καρδιάς μου και να φέρνω όλο και περισσότερη ευτυχία στους υποστηρικτές και το τεχνικό μας τιμ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code