ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ποια Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα έχουν κόσμο στις κερκίδες


Ενώ σιγά σιγά το ποδόσφαιρο περνάει στην μετάβαση της μετά κορονοϊού εποχής, χώρες όπως η Σερβία, η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Σουηδία αποφάσισαν να έχουν κόσμο στα γήπεδα, ενώ και στην Ελλάδα έχει γίνει πρόταση από τις ομάδες για το 20% της χωρητικότητας των σταδίων να έχει θεατές.


Στην Σερβία λοιπόν, αποφασίστηκε να έχει κόσμο από την 1η Ιουνίου στα γήπεδα, με απαραίτητη προϋπόθεση η απόσταση ενός μέτρου μεταξύ των φιλάθλων. Βέβαια, τι πρωτάθλημα στην Σερβία ξεκινάει σήμερα, αλλά αυτή η αγωνιστική θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, πράγμα που σημαίνει ότι από την επόμενη αγωνιστική θα έχει δικαίωμα ο κόσμος να πάει στο γήπεδο.

Στην Ουγγαρία, επίσης θα κινηθούν κάπως παρόμοια σε σχέση με την Σερβία, δίνοντας την δυνατότητα στους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο. Βέβαια δίνουν το ελεύθερο σε κάθε ομάδα να επιλέξει εάν επιθυμεί να έχει φιλάθλους στο γήπεδο.

Στην Πολωνία, το πρωτάθλημα ξεκινάει σήμερα, αλλά η απόφαση της ομοσπονδίας είναι ότι ο κόσμος θα πηγαίνει στο γήπεδο από τις 19 Ιουνίου και μετά. Σε αυτή την απόφαση, βοήθησε και η πολιτεία η οποία ζήτησε να έχει κόσμο στις κερκίδες κάτι το οποίο θα συμβεί λίγο αργότερα από τα ήδη αναφερόμενα πρωταθλήματα.

Στην Σουηδία, η απόφαση που έχει παρθεί είναι ότι ερευνάται η πιθανότητα το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου, με τον κόσμο να είναι κανονικά στις εξέδρες των σταδίων. Στην Σουηδία ακολουθούν το μονοπάτι της ανοσίας της αγέλης και όλοι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ενώ στην Ελλάδα, έχει γίνει πρόταση από τις ομάδες στην πολιτεία να εξεταστεί το ενδεχόμενο του 20% της χωρητικότητας των σταδίων να είναι κανονικά με κόσμο. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code