ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιταλικό δημοσίευμα ''βγάζει στην φόρα'' την Λάτσιο


Δημοσίευμα της Corriere della Sera ''έβγαλε στην φόρα'' την Λάτσιο, καθώς δεν έχει τηρήσει τους υγειονομικούς κανόνες.


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα στην Ιταλία το οποίο κατηγορεί την Λάτσιο πως δεν τηρεί τους κανόνες υγιεινής και πραγματοποιεί ομαδικές προπονήσεις. Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει πως στην ομάδα της Ιταλίας άρχισαν προπονήσεις που συμμετέχουν έξι άτομα κάτι το οποίο παραβαίνει όσα είχαν ειπωθεί για την επιστροφή στις προπονήσεις και αναμένεται να επιτραπεί στις 18 Μαϊού.

Από την άλλη σε δηλώσεις του αντιδρά ο γιατρός της Λάτσιο, ο οποίος αναφέρει πως δεν είναι δυνατό να μπαίνει όλη η ομάδα σε καραντίνα αν κάποιος βρεθεί θετικός.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

«Το να βάζεις σε καραντίνα όλη την ομάδα αν ένα άτομο είναι θετικό είναι πραγματικά γελοίο για μένα. Η επιστημονική κοινότητα δεν θέλει να ακούσει τις απόψεις των ανθρώπων που δουλεύουν στον ιατρικό τομέα του ποδοσφαίρου, αυτούς που καθημερινά αντιμετωπίζουν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο και δεν κάθονται πίσω από ένα γραφείο. Αν έχω ένα θετικό κρούσμα, τον βάζω σε καραντίνα και μετά εξετάζω τους υπόλοιπους. Αν είναι υγιείς και έχουν αρνητικά αποτελέσματα γιατί να τους συμπεριφερθώ σαν να είναι άρρωστοι; Ήμαστε τρελοί; Ξέρουν οι άνθρωποι πως λειτουργεί η ιατρική;»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code