«Καταδίκασε» την Άρσεναλ ο Έμερι. Εκτός από τον εαυτό του«Δίκασε» ολόκληρη την ομάδα, ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι σε μια σκληρή συνέντευξη όπου τα έβγαλε όλα από μέσα του. Αρχικά, αποκάλυψε πως, η διοίκηση δεν του παρείχε την στήριξη που αναζητούσε, καλώντας τον Μεσούτ Εζίλ να κάνει την... αυτοκριτική του, καθώς θεώρησε προβληματική την παρουσία του. Ο ίδιος προτιμούσε τον Βίλφριντ Ζαχά από τον Νικολά Πεπέ που του «φόρτωσαν» οι Λονδρέζοι.

Οι μαζικές αποχωρήσεις των παικτών είναι κάτι που τον προβλημάτισε αφού, έτσι ξαφνικά οι τέσσερις αρχηγοί είχαν αποχωρίσει, με αποτέλεσμα πολύ συχνά έπρεπε να ψάχνουν για νέους.
Η μεταγραφή του Πεπέ έναντι 72 εκατ. λιρών: «Ο Πεπέ είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά θέλει χρόνο. Όσο ήμουν εκεί δεν έπαιζε καλά. Ήθελα να έρθει κάποιος που να ήξερε το αγγλικό ποδόσφαιρο και δεν θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Για το λόγο αυτό είχα κάνει συνάντηση με τον παίκτη της Κρίσταλ Πάλας, Ζαχά. Αυτόν ήθελα, διότι έβλεπα ότι είχε πάρει νίκες μόνος του. Τον είδα σε 20 ματς, σε ορισμένα είχε πραγματοποιήσει καταπληκτικές εμφανίσεις. Είπα λοιπόν στη διοίκηση ότι αυτόν ήθελα! Μίλησα και μαζί του και ήθελε και εκείνος να έρθει. Η ομάδα, όμως, αποφάσισε από μόνη της να πάρει τον Πεπέ, επειδή ήταν πιο νέος με περισσότερο μέλλον. Είπα εντάξει, αλλά θέλω κάποιον που να νικάει παιχνίδια. Ο Ζαχά είναι τέτοιος παίκτης».
Ο Μεσούτ Εζίλ: «Πρέπει στο τέλος της ημέρας να τα βρει με τον εαυτό του. Να κοιτάξει τη συμπεριφορά του. Προσπάθησα να τον βοηθήσω. Ανέκαθεν στην καριέρα μου, οι μεγάλοι παίκτες ήταν οι αγαπημένοι μου και μαζί μου έπιαναν την καλύτερη τους απόδοση. Ήμουν θετικός απέναντί του, ήθελα να τον βάζω να παίζω, αλλά η συμπεριφορά και η συνέπεια που έδειχνε δεν ήταν στα επίπεδα που έπρεπε. Θα μπορούσε να ήταν ο αρχηγός, αλλά δεν το ήθελα. Ο βαθμός της συνέπειάς του δεν ήταν τέτοιος για να του δώσω το περιβραχιόνιο. Δεν του άξιζε… Τελικά όμως αποφάσισαν οι παίκτες, όχι εγώ». Ολοκλήρωσε στο τέλος της συνέντευξης ο Έμερι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια