ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναλαμβάνει ξανά τα ηνία στη Μπάρτσα ο Λαπόρτα

Ο Τζουάν Λαπόρτα έθεσε υποψηφιότητα για να επιστρέψει στην προεδρία των «μπλαουγκράνα» και ταυτόχρονα δήλωσε την επιθυμία του, για την επιστροφή του Πέπ Γκουαρδιόλα.

Ο Λαπόρτα υπήρξε πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μεταξύ του 2003 έως και το 2010. Σύμφωνα σε όσα είπε σε ξένο τηλεοπτικό σταθμό, θεώρησε πως η δική του επιστροφή μαζί με του Γκουαρδίλα στον πάγκο, θα ήταν κάτι «ονερικό».

«Θα ήθελα πολύ να επιστρέψει ο Γκουαρδιόλα, αλλά τώρα είναι στη Σίτι και είναι δική του η απόφαση. Πολλοί «Καταλανοί» θα τον ήθελαν πίσω. Τη σωστή στιγμή θα μιλήσω με τον άνθρωπο που νομίζουμε ότι θα είναι ο προπονητής της Μπάρτσα από το 2021», είπε.

Το 2008 ο Πέπ Γκουαρδιόλα ήρθε για πρώτη φορά στου «μπλαουγκράνα», όπου μαζί τους κατέκτησε δύο Champions League και τρία πρωταθλήματα, σε τέσσερα χρόνια.

Επιπλέον ο πρώην πρόεδρος των « Καταλανών» ανέφερε ότι άλλος ένας υποψήφιος για τη θέση του προπονητή θα ήταν ο Τσάβι. Η διοίκηση του νυν προέδρου των «μπλαουγκράνα» Μπαρτομέο λήγει το 2021 και πριν εμφανιστεί ο Λαπόρτα υποψήφιος ήταν ο επιχειρηματίας Βίκτορ Φοντ.


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code