ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυτοί είναι οι λόγοι που ο Σιμάνσκι θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εντείνει τις διαδικασίες προκειμένου να κρατήσει τον Πολωνό άσσο, ωστόσο είναι και του ίδιου επιθυμία να παραμείνει στην «Ένωση».

Η μεταγραφή του Ντάμιαν Σιμάνσκι φάνηκε πως ήταν αρκετά επιτυχημένη για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς βοήθησε πάρα πολύ,  στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τόσο στο ανασταλτικό μέτωπο, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ οι επιδόσεις του φάνηκε πως βοήθησαν θετικά και τον Κρίστιτσ, πάντα υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα.

Η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει τι διαδικασίες προκειμένου να τον κάνει δικό της, ετοιμάζοντας ένα δυνατό «deal» με τη ρωσσική ομάδα εν οψιόν αγοράς, στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τον Πολωνό όμως έχει σύμμαχο σε αυτή τη «μάχη» η «Ένωση», αφού τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει, αφού έχει πολλούς λόγους. Το κυριότερο είναι πως με την κιτρινόμαυρη φανέλα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του.

Επιπλέον  στην ΑΕΚ  έχει ήδη συμφωνήσει σε ένα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές σε περίπτωση που όλα εξελιχθούν ομαλά και η αγορά του ολοκληρωθεί. Δηλαδή έχει κάτι εγγυημένο σε ένα περιβάλλον που του αρέσει να αγωνίζεται και σίγουρα κάτι τέτοιο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κριτήριο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Τον Ιανουάριο, πριν ξεσπάσει η κρίση του κορονοϊού, ένας ακόμη λόγος που ο Σιμάνσκι ήθελε να βρει ομάδα για να αγωνίζεται ήταν για να διεκδικήσει μια θέση για τα τελικά του Euro, με τον τεχνικό της Εθνικής του ομάδας, Ζέρζι Μπρζέτσεκ να έχει μιλήσει μαζί του και να του έχει μεταφέρει ότι θα παρακολουθεί την πορεία του στην ΑΕΚ. Με τις εμφανίσεις του στην Ένωση ο Σιμάνσκι μπαίνει στο μπλοκάκι και στα υπόψιν του ομοσπονδιακού τεχνικού και με τη μετάθεση του Euro πλέον για το επόμενο καλοκαίρι έχει ακόμα περισσότερο χρόνο μπροστά του ώστε να διεκδικήσει δυνατά μια θέση στην Εθνική συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code