ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Μπαρτσελόνα παραχωρεί Κουτίνιο για να πάρει Λαουτάρο


Οι «μπλαουγκράνα» δείχνουν την επιμονή τους αλλά και τη μεγάλη τους θέληση, προκειμένου να καταχωρήσουν στο ρόστερ τους τον Λαουτάρο, γι΄αυτό η πρόταση που έκαναν στην Ίνντερ, προκειμένου να κατεβάσουν λίγο την τιμή, είναι η παραχώρηση του Φιλίπε Κουτίνιο.

Πολλά τα ονόματα  παικτών της Μπαρτσελόνα που έχουν ακουστεί ότι θα δοθούν ως ανταλλαγές προκειμένου οι Καταλανοί να αποκτήσουν κάτι «καλύτερο». Τώρα βγήκε στη φόρα και για τον Φιλίπε Κουτίνιο, πάρά τις φημολογίες ότι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Μπάρτσα για πιθανή επιστροφή, καθώς η Μπάγερν δεν θα τον κρατήσει και ήδη ακούγονται πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολη για τους «μπλαουγκράνα», αφού η ρήτρα του φτάνει τα 111 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, οι «Νερατζούρι» είναι ανοιχτοί στην παραχώρησή του, με ένα ποσό της τάξεως των 80-90 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Ζούνιορ Φίρπο.

Αυτό για την Μπαρτσελόνα φυσικά είναι δύσκολο, καθώς δεν διαθέτει τόσο υψηλό χρηματικό ποσό, γι΄αυτό και η πρόταση που κάνει είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ και επιπλέον δύο ποδοσφαιριστές, με πιθανότερους δύο εκ των Σεμέδο, Ραφίνια και Ράκιτιτς, ως αντάλλαγμα.

Η Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτή στην παραχώρηση του Κοουτίνιο, αλλά θέλει να περιορίσει όσο γίνεται την  χασούρα από τα 145 εκατομμύρια ευρώ που είχε δώσει για χάρη του, τον Ιανουάριο του 2018 στην Λίβερπουλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code