ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάρκο: " Μερσέντες ή συνταξιοδότηση για τον Φέτελ"



Ο Dr Χέλμουτ Μάρκο της Ρεντ Μπουλ αφού μίλησε με τον Φέτελ πιστεύει πως οι επιλογές του για το 2021 είναι είτε να ενταχθεί σε μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες νίκες ή να αποσυρθεί από το άθλημα.



Ως γνωστών ο Φέτελ δεν τα βρήκε με την Φερράρι για το συμβόλαιο εν όψει της νέας σεζόν, με τον Σάινθ να αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του στην ιταλική ομάδα.
Οι επιλογές για τον τετράκις πρωταθλητή της F1 είναι πολύ λίγες, με την Μερσέντες όπως όλα δείχνουν να βρίσκεται πιο κοντά από όλες τις ομάδες για την απόκτηση του.
Ο σύμβουλος της Ρεντ Μπουλ, Χέλμουτ Μάρκο δήλωσε στο Γερμανικό Sky Sports ότι: " Μίλησα με τον Σεμπ και φυσικά υπήρξε διαπραγμάτευση για το πως αλλά και πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να έρθει στην Red Bull. Δυστυχώς, δεν υπήρξε συμφωνία και ο Σεμπ θα συνεχίσει μόνο αν ενταχθεί σε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως η Μερσέντες. Είναι ένας τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής που έχει πετύχει πολλά σε αυτό το άθλημα και βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση".
Ο Μάρκο συνέχισε λέγοντας πως: "Θα ήταν ντροπή για το άθλημα, αλλά για το ίδιο  τον Φέτελ, θα ήταν η καλύτερη λύση να σταματήσει αν δεν υπάρχει διαθέσιμη ομάδα. Δεν θα είναι στην Ρεντ Μπουλ. Έχουμε ισχύον συμβόλαια με τους Μαξ και Άλεξ. Για αυτό το λόγο δεν μπορεί να έρθει".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code