ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αρνείται να προπονηθεί ο αρχηγός της Γουάτφορντ λόγω του παιδιού του

Ο Τρόι Ντίνι αρνήθηκε να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του καθώς, ανησυχεί για την υγεία του πέντε μηνών γιου του. Ο αρχηγός της Γουάτφορντ δεν θέλει να θέσει το μωρό του σε κίνδυνο, το οποίο έχει δυσκολίες στην αναπνοή αλλά ούτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του καθώς ο Κορονοϊός βρίσκεται ακόμα ανάμεσα μας και μπορεί να μας «χτυπήσει» εκεί που δεν το περιμένουμε.

«Είμαστε ξανά πίσω αυτή την εβδομάδα. Είπα ότι δεν θα επιστρέψω. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό όφελος. Όταν αναλύσω την προσωπική μου κατάσταση, όλοι θα καταλάβουν. Ο γιος μου είναι πέντε μηνών και έχει προβλήματα στην αναπνοή. Δεν θέλω να γυρίσω σπίτι και να τον βάλω σε κίνδυνο. Πρέπει να πας με τη δική σου φανέλα, δεν επιτρέπεται να κάνεις μπάνιο και να επιστρέψεις σπίτι με την ίδια βρώμικη φανέλα» είπε ο Ντίνι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα της συχνότητας εμφάνισης του ιού σε μαύρους και Ασιάτες:

«Για τους μαύρους και τους Ασιάτες είναι τέσσερις φορές πιο πιθανό να πάθουμε την ασθένεια. Υπάρχει παραπάνω παρακολούθηση; Προσωπικό να δει αν υπάρχουν προβλήματα; Όχι. Τότε νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θέλουν να γίνει το πρώτο παιχνίδι στις 12 Ιουνίου. Είμαστε τρεισίμιση εβδομάδες μακριά από αυτό. Η μετάβαση κατά την γνώμη μου γίνεται πολύ γρήγορα».

Η σημερινή μέρα 19/5, είναι αρκετά σημαντική αφού άρχισαν ξανά οι προπονήσεις των ομάδων της Premier League σε μικρά γκρουπ, χωρίς όμως να λείπουν και οι αντιδράσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code