ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Ξεκίνησαν οι ομαδικές προπονήσεις

Πέρασαν 2,5 μήνες από την τελευταία φορά όπου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν όλοι μαζί προπόνηση και σήμερα έγινε η επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άμπελ Φερέιρα έδωσε έμφαση στην τακτική της ομάδας δουλεύοντας κυρίως τη μεσοεπιθετική λειτουργία και την επιθετική ανάπτυξη.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων δουλεύοντας εντατικά στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών θέλοντας έτσι να ετοιμάσει την ομάδα όσον τον δυνατόν καλύτερα αλλά και να αποφύγει ανεπιθύμητους τραυματισμούς.
Είναι μια εποχή όπου ο ΠΑΟΚ έχει πολλά εξωαγωνιστικά μέτωπα ανοιχτά όμως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους σε όλα αυτά και να δουλέψουν σκληρά καθώς ξεκινάει μια περίοδος όπου "παίζονται" όλοι οι στόχοι της ομάδας.
Οι στόχοι είναι απλοί και κατανοητοί,ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κρατήσει την 2η θέση η οποία οδηγεί στα προκριματικά του champions league ενώ θα πρέπει να παίξει στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης (ο πρώτος αγώνας έληξε 3-2 στην Τούμπα) να πάρει την πρόκριση για τον τελικό διεκδικώντας έτσι το 4ο συνεχόμενο κύπελλο Ελλάδος.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21/5 στις 9:30π.μ. στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Ν. Μεσήμβρια και όλοι (κόσμος και διοίκηση) δείχνουν πεπεισμένοι πως οι ποδοσφαιριστές θα δουλέψουν σκληρά και θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας εκπληρώνοντας τους στόχους της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code