ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πάει για Μπακαγιόκο η Παρί Σεν Ζερμέν

'Έντονο ενδιαφέρον έχει εκφράσει η Παρί Σεν Ζερμέν για τον 25χρονο απόκτημα της Τσέλσι , Τιεμουέ Μπακαγιόκο .

Σύμφωνα με τη γαλλική σελίδα "Le10sport" , η Λονδρέζικη ομάδα σκοπεύει να ξεφορτωθεί τον νεαρό κεντρικό αμυντικό την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο καθώς δεν υπολογίζεται από τον Λάμπαρτ για την επόμενη μέρα των Μπλε .

Πάντα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ των Γάλλων , η τιμή που έχει ορίσει η Τσέλσι για την απόκτηση του Μπακαγιόκο βρίσκεται γύρω στις 31 εκατομμύριο λίρες . Η ΠΣΖ έχει δηλώσει ξανά το ενδιαφέρον απόκτησης του Γαλλο-Νιγηριανού στο παρελθόν αλλά θεωρούν ότι δεν θα ήταν συνετό να επενδύσουν για τον ίδιο παραπάνω από το ποσό των 26 εκατομμυρίων δεδομένων των συνθηκών .
Παρόλα αυτά η πλευρά των Άγγλων ενδέχεται να επανεξετάσει την τιμή εάν επιθυμεί πραγματικά να ξεφορτωθεί τον ίδιο.

Ο Μπακαγιόκο είναι παίκτης της Τσέλσι από το 2017 όπου και αποκτήθηκε από την Μονακό . Οι Λονδρέζοι κρίναν ότι δεν είχε τα στοιχεία που χρειάζεται ένας παίκτης για να αγωνίζεται στο επίπεδο της ομάδος . Το καλοκαίρι του 2018 δόθηκε δανεικός στην Μίλαν όπου και αγωνίστηκε για έναν χρόνο . Η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 τον βρήκε και πάλι να αγωνίζεται , αυτή τη φορά ως δανεικός , στην ομάδα της Μονακό . Με τη πρόωρη λήξη του γαλλικού πρωταθλήματος , η Μονακό βρέθηκε στην ένατη θέση της κατάταξης . Χωρίς Ευρωπαϊκό εισιτήριο και με σχεδόν όλες τις ομάδες της Γαλλικής Λίγκας να υποφέρουν οικονομικά , η Μονακό σίγουρα δεν είναι σε θέση να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς ενός αρκετά ακριβού ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Μπακαγιόκο .

Το 25χρονο πρόσωπο ενδιαφέροντος είναι γέννημα-θρέμα Παριζιάνος . Έχει δηλώσει άλλωστε ότι η Παρί είναι η ομάδα της καρδίας του . Ένας ακόμα πόλος έλξης είναι ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Παρισιού  , Λεονάρντο Αραούχο , με τον οποίον ανέπτυξε καλές σχέσεις κατά την παρουσία του στην Μίλαν . Η θέληση του Μπακαγιόκο να αγωνιστεί στο "Παρκ ντε Πρενς" θα αποτελέσει σίγουρα σημείο αναφοράς των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στα 2 κορυφαία κλαμπ .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code