ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Τι προκύπτει από την χθεσινή συνάντηση Καρυπίδη Χαριστέα


Στην χθεσινή συνάντηση που διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες, Καρυπίδης και Χαριστέας έριξαν επί τάπητος τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν.


Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Μίκαελ Ένινγκ και την νέα χρονιά στην θέση του προπονητή και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της ανανέωσης μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται.

Το επόμενο θέμα που συζητήθηκε, είναι ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που λήγει το συμβόλαιο τους το καλοκαίρι θα παραμείνουν. Οι επαφές θα γίνουν σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές και σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με ποιους θα παραμείνουν.

Το ban, είναι το βασικό πρόβλημα της ομάδας και είναι κάτι το οποίο επίσης κέντρισε το ενδιαφέρον της συζήτησης. Επί τάπητος έπεσε και το γεγονός ότι θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ μεταγραφών και οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι στοχευμένες και χωρίς πολύ ρίσκο. Απλά, για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να φύγει από την ομάδα η τιμωρία του ban.

Άπαντες παρακολουθούν τις εξελίξεις με ενδιαφέρον και σιγά σιγά αναμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις στα θέματα που εκκρεμούν ούτως ώστε να μιλάμε με περισσότερα στοιχεία και με πιο ξεκάθαρα λόγια. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code